Jag har inte glömt er

Hoppas ni int har glömt mig.

Ser i statistiken att det är några få som verkligen är ihärdiga och tittar in nu som då.

Det var ett tag sen sist kan man säga.

Cilla och Linneá har fyllt år. Den ena fem och den andra två. Vi var på kalas, ett trevligt sådant. Som alltid då det är frågan om småbarn som fyller år. Dom är så glada och tacksamma för sina födispresenter och över kalasandet överlag.

DSC_0949DSC_0954DSC_0971DSC_0976DSC_0983

Vi har firat morsdag. Jag bjöd på morsdagsmiddag på lördagen före morsdagen. Vi grillade kött och halloumi (eller hur det nu skrivs) till det åt vi ugnsgrönsaker och sallad. Till efterrätt åt vi glass. Alla var hemma förutom Alexander. Han saknades oss. Men alltid kan det int passa alla och i synnerhet inte då man är en stor familj.

cats 1catsDSC_0098

DSC_0109

DSC_0128

Ebbasen den lilla har varit sjuk. Hon fick livmoderinflammation och hamnade på operationsbordet. Hon var verkligen ynklig. Nu är det dock över och såret har läkt bra, förutom en tripp till veterinären för att ta ut sårvätska. Vi hade ingen tratt på henne utan en t-skjorta som vi klippte så att hon int slapp att slicka såret. Först då hon gick ut orkade jag int varje gång ta av henne blusen utan knöt den fast uppe på ryggen. Nog tyckte hon det var aningens märkligt, men tror nog hon hade tyckt att en tratt hade varit märkligare.

DSC_0044

DSC_0172

Jag var på en roadtripp till Solvalla en torsdag för att hämta hem Elin.

DSC_0070

DSC_0013

DSC_0076DSC_0051DSC_0034

Under tiden jag int har bloggat har naturen bara exploderat. Vilken sommarvärme vi har haft. Man har verkligen blivit bortskämd. I våran trädgård har allting bara vuxit utan att jag dess mera har märkt av det. Nu som då (mycket sällan) har jag gått runt ett varv på gården och varje gång blivit lika förvånad över att se hur långt all växtlighet har kommit.

DSC_0100DSC_0101DSC_0112DSC_0018

DSC_0150

DSC_0029

DSC_0073

DSC_0215DSC_0067DSC_0160DSC_0084DSC_0164DSC_0195DSC_0196DSC_0205

DSC_0224DSC_0232

Så mycket annat har int hänt. Mitt humör är nu int det bästa, faktiskt ganska dåligt. Därav antagligen denna otroliga bloggtorka. Har int haft intresse för något annat än soffan och en och annan tv-serie. Kan gott säga att jag knarkar tv-serier. Som tur är slutar dom flesta sin säsong nu till sommaren. Hoppas på att få energi och initiativförmåga, vill så gärna handarbeta (just nu på ett par sockor..stickar mina första anelmaiset), läsa böcker ( har haft femte delen av Outlanderserien på mitt nattduksbord nu en tid och kommer sakta framåt)och måla i mina vuxenmålarböcker.

Jaa..förutom allt det roliga jag vill göra borde jag också få lite energi till att göra alla måsten. Som det nu är ligger dom också så gott som ogjorda.

Jag har fått en ny medicin och jag börjar faktiskt ana en förändring till det bättre vad gäller motivationen. Vilket ju är positivt.

Så sånt…

DSC_0132

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Cecilia, Familj, Fotografering, Hundliv, Linnéa, Mindy, Mitt i Livet, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s