minnen och musik

Blev påmind idag om musik från min ungdom som jag helt glömt bort.

Det här var en riktig tryckare ju 😉

Blir lite frustrerad då mitt minne är så kort.

Tänk vad mycket som bara har hänt och ingenting finns kvar, typ. Förrän man en dag blir påmind om något. Som jag blev idag. Och då kommer jag ihåg, att visst så var det ju. Försöker frenetiskt komma på andra låtar och idoler jag hade då jag var tonåring och det är helt tomt.

Vet att jag gillade Billy Joel, musiken från musikalerna Hair och Grease, Queen, Chicago…jaaa..jag verkligen kämpar här. Phil Collins. Bee-Gees..kanske. Naturligtvis Abba. Rolling Stones. Eric Clapton. Rod Stewart. Främst var det nog mera låtar än artister sku jag säga.

Fast vem vet..om jag var då som jag är idag borde jag ha haft både idoler och favoritlåtar.

Idag gillar jag Adele, James Blunt, Bruno Mars, Katie Melua, Within Temptation, fortfarande Queen, Billy Joel och Phil Collins och en massa andra artister.

”nya” favoriter

Vet ni, nu har jag gått igenom min spotify lista och där finns dom mina gamla favoriter och mina nya. Så lätt det hade varit att istället för att ha gnuggat geniknölar ha öppnat listan.

Nåväl..detta är naturligtvis bara en bråkdel av mina all time favorites.

Blev bara plötsligt så nostalgisk.

 

Annonser
Det här inlägget postades i Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s