blombilder

Blommor..träd..löv..jaaaa..allt som jag bara kan studera en längre stund känner jag mig mest bekväm med att fota.

Fast mitt fotande har varit sådär den här sommaren har jag ändå lyckats samla på mig en hel del.

Är just nu sååå självkritisk att det verkligen är svårt för mig att få till det. Tycker ingenting blir bra. Känner att jag int får skärpan där jag vill ha den. Är det fel på kameran eller mig..I wonder 😀 . Analyserar, jämför med andras bilder och konstaterar att jag nog aldrig blir en så bra fotograf som jag skulle villa vara. Kanske lite mera övning sku hjälpa..eller?

Så efter att ha gått igenom alla, valt ut x-antal, raderat en del, redigerat, fortsatt att radera, har jag nu till slut en del bilder att visa.

DSC_0388DSC_0502DSC_0267

DSC_0366

DSC_0381DSC_0422DSC_0495DSC_0435DSC_0155DSC_0461DSC_0460DSC_0077DSC_0492DSC_0710DSC_0749DSC_0781DSC_0494DSC_0783

Annars så har vi, Elin o John, Johns föräldrar och vi, i helgen flyttat Elin och John till Vasa och Brändö. Nu är alla möblerna på plats och det mesta uppackat. Köksskåpen är fyllda med förnödenheter så att dom klarar sig såhär till en början. Gillar verkligen skarpt deras lägenhet och platsen..hoppas dom får bo där tills dom båda har studerat färdigt.

Båda två kom ner med oss ännu en sväng fast dom allra helst hade blivit kvar där. Men då det finns saker som skall fixas så hjälper det int hur mycket man vill.

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Familj, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till blombilder

 1. Fina bilder, den sista är min favorit!

  Gilla

 2. Stina skriver:

  Så fina bilder, du kan nog!

  Gilla

 3. Fina bilder,inget snack om den saken men jag förstår hur du menar,är i samma läge tycker inget foto blir bra. Dessutom är fantasin min på noll…suck suck. Vill så gärna fota men men
  Ha en bra dag

  Gilla

 4. barhoppan skriver:

  Fina bilder inget snack om den saken men förstår hur du menar,är i samma båt just nu.Tycker allt jag fotar är bara skräp.Dessutom har jag så dålig fantasi,vet inte vad jag ska fota…suck suck. Vill så gärna men..
  Ha en bra dag

  Gilla

 5. barhoppan skriver:

  Borde få en lektion i bloggning ser jag. Är så länge sen. Skulle vilja byta namn på min blogg men kan inte. Är 6 år sen jag var ”barhoppa”Fixa till allt annat också är inte så fel

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s