det händer

Tömde kortet igår och hittade en bild av Amos pojken då Systrans familj och min Mamma var till vår stuga.

DSC_1177

Det var under min sista ensamma vecka på stugan som dom var där. Fick plötsligt lust att bjuda dom på besök. En av orsakerna var att jag tänkte laga squasch soppa och kom underfund med att jag knappast äter 6 liter soppa ensam.

Är så glad över detta infall, äntligen fick jag bjudet om än så lite tillbaka för alla de gånger hela min familj har varit bjudna till Systran min.

Dit systrans familj kommer dras också min familj. Den här gången kom Linda och Robbe och Alexander.

En skön dag spendera vi tillsammans.

Annars har vi varit på bröllop.

Våran Gu´dotter gifte sig med sin sambo här en lördag i augusti. Känner mig stolt över att ha fått vara med och närvara under deras fin fina dag.

Bruden var vacker och brudgummen stilig, precis som det ska va.

Bröllopsfesten var bara för härlig. Det var en avslappnad tillställning som både var rolig och rörande. Maten var helt super och musiken helt i min smak.

Ett perfekt bröllop, med andra ord.

Men så var det jag då…jag fixade mig under hela dagen. Hade rullor i håret. Lackade mina naglar. Fixade sminket. Hade under veckan varit och fått mina ögonbryn lagade. Hittade på loppis dom perfekta skorna, svarta läderpumps, bekväma trots höööga klackar.

DSC_1192

Kände mig riktigt fin faktiskt.

Ögonbrynen såg jag med fasa på efter besöket hos kosmetologen. Naglarna blev int som dom skulle..tror jag tog bort och satte nytt tre gånger och ändå blev det int bra. Håret som jag lagt sån tid på blev bara lockigare och lockigare under kvällen. Trots oändligt med spray i tålde håret tydligen inte svetten och fuktigheten då det blev varmt. Sen vart det ju klackarna..dom gick jag bra med inne i lokalen..dom var bekväma, skorna alltså..men utanför lokalen bland grästovor och guppig mark var dom inte så bra. Jag kunde helt enkelt inte gå ordentligt.  Men jag klarade mig hela kvällen, ja ända tills det var dags att gå till bilen för att åka hem. Då föll jag raklång på marken.

Snabbt in i bilen och hem.

Kände redan då jag steg upp från marken att jag hade fått ett rejält skrubbsår under knät. Väl hemma granskade jag det nogrannare och märkte att det int såg ut som ett ytligt sår på ett ställe. Så jag duschade knät och såg det djupa hacket. Det såg ut som ett V. Funderade fram och tillbaka är det normalt eller inte. Skall jag ringa till jouren eller inte. Är jag helt ute och cyklar.

Jag beslöt mig för att ringa.

Så bar det iväg till TYKS. Två timmar senare kom jag ut med ett välputsat knä, med 5 stygn i och ett stelkrampsvaccin rikare.

Trots min stora kroppshydda måst jag ha fallit mjukt för förutom såret blev jag int blå nånstans. Alltid en tröst.

Till slut tänkte jag berätta att jag har fotat mina första bilder i RAW. Försökte mig på photoshop men märkte att det int bara är sådär. Man behöver kanske liite mera hjärna till det.

DSC_1215 a

DSC_1232DSC_1209DSC_1231

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Familj, Fotografering, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till det händer

  1. Monika Sangder skriver:

    Vad stilig du var. 👍

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s