timeflies

Så sant, så sant…helt sjukt.

Hittade en lista på nätet om just det ”timeflies”.  Den fanns på blogglistor blogg. Sökte specifikt efter nån lista för att nu ha något att skriva om. Har ju vart ett tag sen sist. Inspirationen finns inte där helt enkelt.  Funderade faktiskt på att sluta blogga helt, då allt känns fel…men sen igen varför vara en sån tråkmåns. Allt det positiva som bloggen ändå har fört med sig.

Så i brist på bättre 🙂

1. Vad är ditt förhållande till tid?

Det känns som om det int finns nån tid. Den bara rinner mellan fingrarna. Just har det varit sommar typ och snart är julen här. Alltför snart. Hinner inte med.

2.Vilken tid på dygnet gillar du bäst?

Klockan nio och efter. Då avtar ångesten över att jag int har fått något vettigt gjort under dagen. Då är det tillåtet att ligga på soffan med datorn i famnen och surfa runt och kolla på serier.

3. Vilken är den bästa veckodagen?

Det är nog måndagen. Låter konstigt men det är den minst ångestladdade dagen i veckan för mig.

4. När går tiden som snabbast?

Det är ju så med mig att jag har svårt att passa tider. Börjar alltid alltför sent att laga mig i ordning. Den tiden det tar går nog sååå fort. Från att ha hoppat i duschen till att ha t:ex satt mig i bilen…huh vad tiden flyger iväg.

 5. När går tiden som långsammast?

Att sitta och vänta på att få komma in till en läkare är nog för det mesta sååå frustrerande långsamt då dom oftast är försenade en hel del.

6. Hur länge tar det för dig att sminka dig?

Allt som oftast ”hinner” jag int sminka mig. Sover nämnligen helst så länge jag bara kan och skiter därmed i sminket. Dessutom är jag superspontan och bestämmer jag mig för att åka nånstans måste jag bara göra det just då i den minuten. Men om jag sminkar mig går det på tio minuter till en kvart, se sådär.

 7. Vilken tidsepok skulle du vilja leva i?

Är så inne i Outlander serien både vad gäller böckerna och tv-serien så tycker mitten på 1700-talet skulle vara nice. Å andra sidan skulle jag kunna tänka mig början av 1900-talet efter att ha sett på Downton abby och Selfridges. Man får en så romantisk syn på saker via serierna..mycket ytligt dethär. Borde ju tänka på alla krig, fattigdomen, råttorna, ingen bykmaskin, ingen diskmaskin..o.s.v. Kanske jag ändå trivs bäst i nuet.

8. Äter du snabbt eller långsamt?

Har ätit snabbt och gör det fortfarande ibland. Men eftersom jag har många vänner som äter långsamt har jag försökt att lära mig göra det också. Det känns int så kul att sitta med en tom tallrik framför sig när den andra fortfarande äter.

9. Vad gillar du mest att lägga ner tid på?

Cafe´besök är nog säkert min last och mitt nöje. Bara älskar att dricka en god vaniljlatte och äta någo smarrigt till. Sitter länge och njuter, antingen bara för mig själv eller med nån komppis. Med komppisar är det ju alltid roligare 🙂

10. Vad gillar du minst att lägga ner tid på?

Avskyr att vika byke.

 11. När vaknar och lägger du dig på vardagar?

Jag är ledig alla dagar så jag kan sova hur länge jag vill. Oftast brukar jag vakna mellan kl 10 och 12. Jag lägger mig sent..men försöker vara i säng före kl. 1.

12. Vad skulle du gärna ha mer tid till?

Jag har som sagt all tid jag behöver.  Så med lite spark i baken skulle jag ha tid till vad som helst. Just nu är jag dock inne i en riktig downperiod och är således aningens handlingsförlamad, så det blir int tid till just nånting annat än bara vara.

13. vad gjorde du för tre timmar sen?

Satt i soffan med min Mamma och beställde frissatid åt henne.

14. Vad händer de kommande tre timmarna?

Soffhäng helt enkelt.

15. Var ser du dig själv om 10 år?

Antagligen i samma hus, hoppeligen i en annan soffa, redigerandes av bilder då intresset för fotograferandet är tillbaka. Efersom jag mår bättre har jag tagit tag i mig själv och satt mig in i photoshoppandet..som just nu är som hebreiska för mig.

Det var det om min tid och en stor del även till att bloggandet blir lidande.

Före snön kom var jag ute i trädgården och försökte fånga lite höstliga bilder.

dsc_0585dsc_0602

dsc_0605

dsc_0654dsc_0653dsc_0647dsc_0637dsc_0600

Sen kom snön.

dsc_0669dsc_0671

Jag har för en tid sen köpt en sån härlig blomma. Den är bara sååå vacker.

”Medinilla Magnifica”

dsc_0700dsc_0704

Annonser
Det här inlägget postades i Fotografering, Mitt i Livet, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till timeflies

 1. Pernilla skriver:

  Trevlig lista och verkligen snygga foton! Kanske lånar listan i något skede. Känner också att jag har lite bloggtorka just nu.

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Tack..jo tyckte också det. Det är ju int min lista som sagt så det är bara att göra den 🙂 Du är jätteduktig och det är helt okej med bloggtorka ibland. Men samtidigt hänger det över en på något sätt..som att man sviker läsarna..nu har jag i och för sid int så många. Men varför skall man bry sig.

   Gilla

 2. barhoppan skriver:

  Kul att ”höra” av dig och bilderna är fina som vanligt. Jag har både foto och blogg torka,i för sig har jag varit en sporadisk bloggare alltid,kommer inte igång

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s