nytt år nya tag

Arma blogg…vad den har blivit förbisedd.

Den gnager alltid nu som då där i bakhuvet..kanske du sku skriva ett inlägg..liksom.

Nå, nu är det nytt år. Har lite tänkt om jag skulle göra ett försök att igen blåsa lite liv i den. Om int nu varje dag..kanske int ens varje vecka (fast det är mitt mål), men åtminstone en gång i månaden.

Jag har nu beslutat att lägga mitt dåliga självförtroende angående mina bilder bakom mig och bara fota om det sen blir bra eller dåligt. Proffsig blir jag aldrig (vad hade jag tänkt mig liksom, gämföra mig med dom som kan, daah), utan bara fota och så blir det vad det blir..lyckat ibland eventuellt och mindre bra ibland.

Nu har ni säkert kollat in julbilder i var och varannan blogg..men tänkte ändå ta er tillbaka till min jul..en lite annorlunda jul för mig och de mina. På det sättet att vi ”gamlingar” första gången på många, många år firade annanstans än hemma.

Den började på julaftonen då hela min familj satt sig vid bordet hos oss och åt risgrynsgröt..

cats

..sen for dom flesta åt olika håll. Fredriks familj firade med Fredriks svärföräldrar, Elin firade med sina och vi, vi som var kvar firade hos Linda och Robbe.

dsc_0087dsc_0090dsc_0100dsc_0077dsc_0079

Vi var int många..men vi hade det underbart.

Juldagen tillbringade vi hos Fredrik och Michaela. Härliga tider att träffa barnen som så väntade på att få visa oss vad tomten hade hämtat. Så glada och nöjda.

dsc_0137dsc_0142dsc_0129dsc_0128dsc_0131

Ett kossa spel..pop som bara den..

page

Även här åt vi så vi nästan sprack och njöt av varandras sällskap. En riktigt härlig juldag.

På julannandag  åkte vi på kaffe till Uffens bror med familj. Där gick det livat till då dom små småkusinerna träffades.

Före nyår fick plötsligt Uffen ont i benet..plötsligt och plötsligt..han har int för vana att klaga..så jag hade ingen aning. Vi var hos systran min i Pjukala och där kom det fram att benet var sjukt. Ja, han kunde knappt stå på det. Alla där hos Kajsa sa att han måste gå till läkaren och visa upp sig och som tur gjorde han det. Det visade sig att han hade blodpropp i benet och hamnade in på sjukhus. Där var han sen över nyåret och kom hem på måndagen.

Detta betydde ett lite annorlunda nyår för oss båda. Han där och jag här.

Nåväl inte något ont som inte för något gott med sig. Nu är det på mig att gå ut och gå med Ebbasen. Kanske jag fastnar och fortsätter av bara farten.

Idag var jag ”tidigt” i farten. Var till tandläkaren mitt på dagen och beslöt mig att gå ut ännu medan det var ljust. Vädret var så vackert men ack så kallt. Saknade snötyngda kvistar och frostiga växter. Men man kan ju int få allt då man plötsligt söker sig utomhus.

dsc_0187dsc_0197dsc_0201dsc_0215dsc_0242dsc_0214dsc_0226dsc_0264dsc_0283

Ebba väntade sin vana trogen breve mig tills jag hade tagit färdigt ett foto..läs: åtminstone fem foton av samma sak 😀

dsc_0268

Inte en till röd blomma vill jag fota på läääänge.

dsc_0164

Annonser
Det här inlägget postades i bloggen, Cecilia, Familj, Hundliv, Linnéa, Mindy, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s