hej igen..

…long time no see..hi..hi!

Tänka sig.

Idag ringde Linda. Hon undrade om jag ville komma till Grisböle och gå ut i skogen med henne, Ebbasen och Mindy. Naturligtvis var jag tvungen att säga jaaaa….fast jag såååå gärna hade sovit lite längre. Du måst komma nu om vi ska hinna medan det är ljust, sa hon. Så det var bara att kravla sig ur sängen, klä på sig och åka iväg.

Hur långt vill du gå, undra hon..och jag min latmask svarade så kort som möjligt. Jaa..då måst vi gå den här vägen..typ 3,5 km. Int så farligt långt med andra ord..men ändå.

Naturligtvis visade det sig att vara hur skönt som helst och känslan av att ha gjort något nyttigt var ju bara så som sig bör, väldigt behagligt helt enkelt.

dsc_0304dsc_0310dsc_0335dsc_0325dsc_0331dsc_0321dsc_0362dsc_0368

Då jag kom hem hade vi besök. Barnbarnen var här med sina föräldrar. Dom söta små liven. Alltid lika roligt.

Cilla målade i en, vad annars, Frozen målarbok och Nea myste på sängen med en docka.

dsc_0378dsc_0373

Båda två är duktiga på att prata, men vad Nea säger är ännu lite svårt att förstå. Pumplat…sa hon åt mig…struntprat, jag talade för mycket goija med andra ord. Förstå nu sen. Hur många snart treåringar säger struntprat. Båda barnen har haft jättesvårt att säga Fammo..just nu är jag Panne för Nea. Före det var jag den, så det är en klar förbättring 🙂

Vi drack kaffe och så kläckte jag ur mig som ett skämt, att tänk om du Fredrik sku kunna hjälpa till och ta ut granen åt oss. Han funderade en stund och så började julgransnedplockningen. Barnen hjälpte till att plocka bort julgrans prydnaderna….

dsc_0384

…och vipps åkte granen ner i sopsäcken.

dsc_0402

En ansenlig mängd barr blev kvar.

dsc_0404

Vi har nu i flera år haft mailegs julgransprydnader plus några andra i vår julgran. Bara förälskade mig så i dem för flera år sen och har samlat på mig en hel del. Nu börjar jag lite tröttna, vilket int är så konstigt, ett pippi är förbi, igen en gång. Prydnaderna känns så otroligt ur tiden just nu och väldigt barnsliga.

dsc_0394

Nåväl..det blir nästa års problem..nu är i varjefall granen putsveck. Resten av julen åker ut imorgon.

Tack för hjälpen Fredrik och Michaela..sååååå otroligt skönt.

Annonser
Det här inlägget postades i Cecilia, Familj, Fotografering, Hundliv, Linnéa, Mindy, Mitt hem, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

En kommentar till hej igen..

  1. Lis-Marie skriver:

    Hej, roligt att ”se” dej på bloggen igen. Fina bilder som vanligt. Ha de gott.

    Liked by 1 person

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s